Noticies

L'Hospital de Requena dona la benvinguda als estudiants d'infermeria que es formaran en el departament

01/07/2023

  • L'àrea de Formació i Docència, la Direcció d'Infermeria i la pròpia Gerència del centre han realitzat una important labor orientada a la renovació de tots els convenis de col·laboració amb centres educatius.
  • Les activitats formatives realitzades formen part del pla d'accions iniciat per l'àrea de docència i la Gerència i Direcció d'Infermeria del centre.

L'Hospital de Requena ha acollit un acte de benvinguda de nous alumnes en pràctiques dependents de la Direcció d'Infermeria.

L'àrea de Formació i Docència, la Direcció d'Infermeria i la pròpia Gerència del centre han realitzat una important labor orientada a la renovació de tots els convenis de col·laboració amb centres educatius i institucions docents, amb l'objectiu de poder continuar oferint el centre hospitalari, i els centres de salut dependents, com un espai idoni per a la formació de nous alumnes.

Els diferents serveis implicats, juntament amb la Direcció d'Infermeria, han treballat de manera conjunta per a donar la benvinguda als nous alumnes que inicien el seu període formatiu durant els pròxims mesos.

En aquesta trobada, que ha tingut un caràcter formatiu, s'han donat cita més de 30 nous alumnes. La Direcció d'Infermeria ha dut a terme, en primer lloc, una presentació de les competències requerides per a formar-se en el Departament de Requena, integrat en la xarxa pública de la Conselleria de Sanitat, posant l'accent en la importància de la seguretat i l'orientació de les cures centrades en el pacient.

Els acabats d'incorporar han pogut conéixer, a més, quins són els circuits hospitalaris i d'Atenció Primària, així com els protocols d'actuació en cas d'accident laboral i medicina preventiva, entre altres.

Les activitats formatives realitzades formen part del pla d'accions iniciat per l'àrea de docència i la Gerència i Direcció d'Infermeria del centre, garantint la seguretat clínica dels malalts, així com una sèrie d'habilitats i competències que són de gran utilitat per al dia a dia dels professionals. 

Compartir

Galeria d'imatges